BLOG

Szívesen számolok be a BLOG menüpontban a szakmai útjaimról, a továbbképzésekről, rendezvényekröl, amelyeken résztvettem. Újabban személyesebb hangvételű, munkámmal kapcsolatos gondolataimat is megosztom veletek ebben a menüpontban. 


Iromány arról, amit már mindenki ezer éve tud...! A spanyolviaszt ugyan nem találtam fel, de gondoltam megosztom a megfigyeléseim, hiszen nagyon tanulságos, amikor egy iskolában megtanult evidenciát megtapasztalok a gyakorlatban is.

Ultrahang - szarvasmarha praxis - lineáris fej.... te is kapásból a vemhességvizsgálatra és ciklusdiagnosztikára asszociálsz? Nos, ezeket a sztereotip falakat döntöttük le néhány kollégámmal a január 11-12.-én, az MSD által szervezett, kiscsoportos, meghívásos tréningen.

Arra jutottam, hogy ha valaki megkérdezné tőlem, hogy hol avatkoznék közbe, ha (a meglévő takarmánybázissal, pénzügyi háttérrel, infrastruktúrával, satöbbi) szeretnè javítani a telepe mutatóit, akkor az alábbiakat válaszolnám:

A világ egyik legelismertebb tejelő szarvasmarha szaporodásbiológus szakértőjének szavait szívhattam magamba két és fél napon keresztül, 17 szakmabeli társaságában az angliai Swindon elővárosában található Alexandra Parkban.